Maak een nog groter succes van uw toertocht!

Beloon uw deelnemers!

Met de verschillende oplossingen van Racefietsparkeren.nl kunt u uw toertocht of evenement nog beter faciliteren richting uw deelnemers. Wat dacht u van het parkeerrek Koers waarin uw deelnemers de racefietsen veilig, ordelijk en schadevrij kunnen parkeren. Of de reparatiezuil waar uw deelnemers de bandjes nog even van lucht kunnen voorzien en de laatste reparatie voor de tocht kunnen uitvoeren. Om het plaatje compleet te maken ook nog een watertap zodat bij het parkeerrek gelijk de bidon gevuld kan worden.

Koers

Parkeervoorziening Koers is de oplossing om veilig, ordelijk en schadevrij uw kostbare racefiets te kunnen parkeren tijdens toertochten. Wat is er nu mooier dan dat uw deelnemers voor en na de toertocht samen kunnen genieten en napraten over de tocht met de wetenschap dat hun fiets veilig staat?

Koers is standaard voorzien van 6-8 mm dikke Abus kabelsloten waarmee u uw wielen en frame kunt beveiligen tegen diefstal. Verhuur is inclusief Abus sloten zodat uw deelnemers zelf kunnen bepalen of ze hun fiets op slot zetten. Door de dubbele ligger is de capaciteit vergroot waardoor je op een kleine ruimte effici├źnter kunt parkeren zodat er meer fietsen een veilige parkeerplek hebben.

Vanzelfsprekend zijn er ook voldoende mogelijkheden om uw sponsor in de schijnwerpers te zetten op 1 van de steunpalen.

Bike Repair Station

Met het Bike Repair Station van RacefietsParkeren.nl biedt u uw deelnemers de mogelijkheid om nog even een kleine reparatie uit te voeren of om de bandjes nog even op de juiste spanning te brengen.

Aanwezig gereedschap: standaard schroevendraaiers, stalen bandenlichters, pedaalsleutel, 8/10 mm sleutel, 9/11 mm sleutel, Torx T-25 en een set inbussleutels.

Het Bike Repair Station is voorzien van een stevige voetplaat.

Watertap

Voor of na de toertocht nog even je bidon vullen? Maak dan gebruik van deze speciale watertap want met een druk op de knop stroomt het water zo je bidon in.

Inclusief 30 meter slang zodat de watertap op de meest ideale plek geplaatst kan worden.