Racefiets ophangen aan voorwiel

fiets ophangsysteemHet fiets ophangsysteem van Steadyrack is niet alleen een stevige parkeeroplossing en ruimtebesparend, maar elke variant is gemaakt om zo gemakkelijk mogelijk je fiets op te kunnen hangen zonder deze op te hoeven tillen. Het ophangmeubel is geschikt voor mensen van alle leeftijden en eenvoudig te gebruiken. Het gepatenteerde, unieke ontwerp maakt gebruik van een laad- en zwenksysteem waarmee je je fiets kan opbergen op locaties die niet mogelijk zouden zijn met andere producten op de markt. Het unieke ontwerp maakt namelijk gebruik van het mechanische voordeel van het draaien van het voorwiel en het achterwiel kan worden vastgezet met een kleine steun.

De verschillende uitvoeringen van Steadyrack worden op dezelfde manier bevestigd aan de muur. Het rek hang je verticaal aan de wand en bevestig je met een aantal schroeven. De steun voor het achterwiel plaats je onder het rek ter hoogte van het achterwiel. Een fiets ophangen aan voorwiel gebeurt dus verticaal, op ongeveer de hoogte van de lengte van de fiets. De steun voor het achterwiel wordt meegeleverd en bevestig je op de muur ter hoogte van het achterwiel.

steadyrack fender

Het Steadyrack systeem is inklapbaar en vast te zetten in verschillende posities tot 180 graden. Als je het ophangsysteem hebt geïnstalleerd kan je het rek uitvouwen. Er schuiven twee stalen rekken in elkaar waardoor ze samen een hoek van 90 graden vormen. Wanneer ze open zijn ontstaan er twee draagpunten voor de voorband om in te rusten. Dit zorgt ervoor dat de voorband precies past en stabiel vastgehouden wordt ongeacht het model fiets. Vervolgens zet je je fiets omhoog zodat deze op het achterwiel komt te staan. Om je fiets te stallen rijd je je fiets naar voren waardoor het voorwiel in het rek gereden wordt en komt te hangen in de beugel. Daarna klik je het achterwiel vast in de steun zodat je fiets verticaal vast komt te staan. Wanneer je je fiets van het rek wilt halen, trek je aan het stuur om de voorband van de beugel te rollen. De achterband wordt gelost van de steun en je rolt de fiets vervolgens naar achteren om deze neer te zetten.

Met de Steadyrack je fiets ophangen aan voorwiel biedt het de mogelijkheid om meerdere fietsen naast elkaar op te hangen. Door het zwenksysteem kan je namelijk je fiets naar de wand duwen, waardoor er meer ruimte vrijkomt. Het rek helpt je meer waardevolle vloerruimte besparen en kan op elke muur worden gemonteerd, op een afstand van slechts 350 mm. Fietsen die worden opgeslagen met een Steadyrack kunnen elkaar overlappen door de draaiende werking. Door de fietsbeugels heen en weer te draaien in combinatie met de armontwerpen, is een veel grotere locatieflexibiliteit en ruimtebesparing mogelijk dan bij elk ander product. Als het rek niet in gebruik is, klap je de arm eenvoudig weg en creëer je nog meer ruimte. Tijdens deze handeling van je racefiets ophangen aan voorwiel hoef je geen enkel moment het volle gewicht te dragen van je fiets: je racefiets ophangen aan voorwiel is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

De Steadyrack varianten zijn gemaakt aan de hand van de hoogste kwaliteitsnormen en kunnen met gemak licht- en zwaargewicht fietsen tillen. Wegens het originele ontwerp worden we gedwongen anders te denken over het verticaal ophangen van een fiets. We zijn geconditioneerd om een fiets te tillen als we deze aan een wandrek of andere verticale opslagoplossing willen ophangen. Fietsers en pandeigenaren begrijpen nu de unieke waarden en voordelen van het stallen van fietsen in een Steadyrack waardoor je geen enkele fiets meer hoeft op te tillen. De fietsopslag oplossing is speciaal ontworpen voor verschillende fietsen waardoor een doorsnee fiets, mountainbike, racefiets of fiets met extra brede banden optimaal wordt beschermd. Het feit dat de fiets met een Steadyrack nooit aan de stang wordt opgehangen zorgt eveneens voor minimale beschadiging aan het frame.

steadyrack ophangsysteemDe speciale features zoals ruimtebesparing en de rol actie, maken samen met het sterke materiaal een weergaloos systeem. Het systeem is gebouwd om lang mee te gaan en bestaat uit hoogwaardige staal- en kunststofcomponenten die UV-behandeld zijn. Dit zorgt ervoor dat de ophangsystemen ook buiten opgehangen kunnen worden. Kunststof dat wordt gebruikt in buitentoepassingen kan immers worden blootgesteld aan zware weersinvloeden en door dit weerbestendig kunststofmateriaal zijn de Steadyrack ophangbeugels bestand tegen de negatieve invloed van ultraviolette straling op het visuele uiterlijk en de mechanische eigenschappen. Daarbij voorkomt het dat vorming ontstaat door spanningsscheuren of dat de sterkte, elasticiteit en hardheid afneemt.

Door het sterke materiaal kunnen fietsen van alle groottes, zelfs met banden tot 5 inch, veilig en zeker worden ondersteund. Alsook fietsen met spatborden, (lichtgewicht) racefietsen, e-bikes en mountainbikes worden ondersteund door de Steadyrack ophangbeugels. Daarnaast maakt de mogelijkheid om fietsen te stallen in een afgesloten ruimte of in een buitenruimte het Steadyrack systeem een zeer veelzijdige oplossing voor jouw fiets parkeerbehoeften.

Ook jouw racefiets ophangen aan het voorwiel? Ga dan snel naar onze shop voor al onze parkeeroplossingen!

Gratis verzending

Bij besteding boven €100

14 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug

Uit voorraad leverbaar

Voor 12:00u besteld, morgen in huis

Gemakkelijk betalen

iDeal / Creditcard / PayPal

© Racefietsparkeren.nl 2014 – 2022

Gebouwd door Adbite